3xjubileum

Afbeelding invoegen   Afbeelding invoegen  Afbeelding invoegen
 
Donderdagavond 3 september 2015, een gewone repetitie- avond. Of toch niet? Inderdaad niet gewoon, want er waren drie mensen die iets te vieren hadden.

Allereerst was dat Nelleke ter Berg, die op 1 september al 5 jaar de dirigeerstok hanteert bij AMTG. Zij werd door onze voorzitter Ria van der Heiden met een korte speech bedankt voor haar inzet voor het muzikale reilen en zeilen van ons orkest en kreeg namens alle leden een boeket bloemen aangeboden.

Na dit leuke begin werd er flink gerepeteerd op de stukken voor 11 oktober as. De pauze moest even wachten, want al wilde Ria er niets van weten, zij was per 1 september 40 jaar lid en werd daarom door Corrie even toegesproken en met een boeket bloemen bedankt voor alles wat zij voor AMTG doet en hopelijk nog lang zal blijven doen, zowel muzikaal als organisatorisch.
 
Daarna werd Hebe de Vries, die ook al 40 jaar haar beste krachten aan AMTG geeft als speelster bij de 1e mandolines door Lenie in het zonnetje gezet en zij kreeg eveneens een boeket bloemen als dank.

Hierna kon de pauze dan echt beginnen met een traktatie van AMTG. En dat deze pauze wel wat langer heeft geduurd dan normaal is wel te begrijpen, toch?

Corrie v. Oostrom