Seizoen 2003 - 2004

Jaarverslag
 
Eind augustus 2003, na een mooie, warme zomer, luidden wij het nieuwe seizoen in met een gezellige dag uit. Een vrijwel volledig orkest trok, met aanhang, een dagje naar Friesland. We deden het Skûtsjemuseum in Earnewâld aan en voeren met een rondvaartboot door het prachtige natuurgebied "de Alde Feanen". Op de boot kregen we een lekkere lunch en later in de middag een goed voorzien barbecuebuffet. En we werden verrast met een optreden van onze twee jongste leden, Marijke en Michiel Wiesenekker.
Dit dagje uit bracht bij sommige oudere leden nostalgische herinneringen boven aan één- en meerdaagse tochten in binnen- en buitenland, die er in het verleden van AMTG zijn geweest. We zijn de feestcommissie dan ook erg dankbaar, dat ze deze leuke dag hebben georganiseerd.

Daarna gingen we repeteren voor een aantal concerten in verzorgingshuizen en uiteraard voor ons eigen concert in de Bachzaal.
 
Donderdag 2 oktober 2003 gaven we een leuk concert in het Twiskehuis in Amsterdam-Noord. Het publiek was enthousiast en zong uit volle borst mee.

Op zondag 2 november 2003 speelden we in de prachtige zaal van het Zorgcentrum Sint Jacob, aan de Plantage Middenlaan in Amsterdam.

In januari 2004 gaven we kort achter elkaar twee concerten: op zondag 18 januari in Zorgcentrum Buitenhaghe in Almere-Buiten en op donderdag 22 januari in Woon- en Zorgcentrum Torendael, in Amsterdam-Zuid.

Vanaf eind januari waren alle repetities gericht op het programma voor ons eigen concert, op 25 april 2004 in de Bachzaal. We kijken met veel plezier terug op dit concert. Ondanks het stralende weer was de zaal goed bezet. We hebben fijn gespeeld en kregen enthousiaste reacties van het publiek. Het optreden van onze gasten, het close-harmonykwartet Radio Times uit Noord-Brabant, was een groot succes.

Het concert in de Bachzaal, op 25 april 2004, werd mede mogelijk gemaakt dankzij een donatie van het Schipholfonds.

Op zondag 16 mei 2004 gaven wij ons laatste concert van het seizoen, in de theaterzaal van verzorgingshuis Eben Haëzer in Amsterdam Zuid-Oost. Dit huis maakt elk seizoen een planning voor de theaterzaal en AMTG wordt elke twee jaar van harte uitgenodigd om een optreden te verzorgen. Dit doen we altijd met plezier.